Nacht van de Thermen

  (VERLOPEN)
Nacht van de Thermen

Geplaatst door op 19 november 2014

13 december 2014

De eerste nacht van de Thermen was een groot succes! Daarom verlengen wij op zaterdag 13 december nogmaals onze openingstijden!

Zoals u van ons gewend bent openen wij onze deuren om 11.00 uur ’s morgens. Wij sluiten onze deuren echter niet om 23.00 uur, maar om 2.00 uur ’s morgens! Vanaf 20.00 uur zal er een speciaal programma starten, met onder meer een bbq, opgietingen en muziek. 

Reserveren

Wilt u er bij zijn tijdens deze nacht? Dan verzoeken wij u te reserveren. Vermeld bij uw reservering ook of u gebruik wilt maken van de BBQ. Zo kunnen wij er voor zorgen dat er voor iedereen ruim voldoende heerlijke hapjes aanwezig zijn! 

Entreekosten

Voor de entree zijn er geen extra kosten. U betaalt gewoon een dag- of avondentree. De BBQ kost € 14,50 per persoon. Hiervoor kunt u onbeperkt genieten van verschillende vlees- en visgerechten, salades, stokbrood, etc. Drankjes kunt u, zoals gebruikelijk, bij onze bediening bestellen en deze worden op uw rekening geboekt.   

Beauty, massage of overnachten?

Indien er voldoende reserveringen zijn zal onze beauty & massage afdeling ook geopend blijven. Wilt u 's nachts niet meer naar huis rijden? Dan kunt u een kamer reserveren in het naastgelegen Amrâth hotel Born-Sittard. 

U komt toch ook?

Meer over deze actie   

Terug naar het overzicht   

U bevindt zich hier: HomeActiesNacht van de Thermen