Thermen en Sauna complex Born

Langereweg 21A
6121 SB Born

Tel 046 48 18 670

http://www.thermenborn.nl

Saunabeoordeling: 

Geef ook een oordeel

In onze sauna's kunt u op authentieke wijze heerlijk relaxen. Voor schoonheidsbehandelingen, zoals een gezichts- of lichaamsbehandeling, een voeten- of handentreatment, een pakking en/of een peeling staat ons team van de beautywereld voor u klaar.

Voor al onze schoonheidsbehandelingen wordt gebruik gemaakt van de internationaal gerenommeerde producten van Babor Cosmetics. Daarnaast kunt u uiteraard ook genieten van diverse heerlijke massages en een Hamambehandeling.

Een bezoek aan Thermen Born-Sittard is niet alleen in de herfst en winter aan te raden. In de lente wanneer de voorjaarsmoeheid zich laat voelen of in de zomer wanneer de stofwisseling een extra stimulans nodig heeft, voelt u zich als herboren na een bezoek aan het Thermencomplex.

   

Terug naar het overzicht   

Plan uw route

Verzenden   

De openingstijden van ons Thermencentrum zijn dagelijks van 11:00 uur tot 23:00 uur.

Op 24 december en 31 december zijn wij geopend van 11.00 uur tot 16.00 uur.
Wij staan 363 dagen per jaar klaar om u en/of uw gasten te ontvangen. Wij zijn gesloten op 1e kerstdag en Nieuwjaarsdag.

Damesdagen Thermen Born

Iedere laatste dinsdag van de maand, met uitzondering van december.

Bekijk alle acties   

Damesdagen Thermen Born

Iedere laatste dinsdag van de maand, met uitzondering van december.

Opgietingen

Iedere dag worden er verschillende opgietingen verzorgd door onze enthousiaste opgietmeesters.Van maandag t/m donderdag zijn er twee opgietingen en op vrijdag, zaterdag en zondag worden er drie opgietingen verzorgd.

Klankschalen

Sinds kort verzorgen wij ook eenmaal per week klankschalensessies. De dag waarop deze sessies worden gehouden verschillen per week. Vraagt u gerust aan onze medewerkers wanneer de sessies deze week worden gehouden!

Amrâth Hotel Born-Sittard

Dat Thermen Born 'state of the Art' is op het gebied van wellness, blijkt wel uit de faciliteiten en de architectuur die de Thermen biedt. Een Hamam (Oosterse badruimte) maakt het geheel compleet!  Dit alles in een in 2007 nieuw gebouwde, luxe thermen, waar ook de mogelijkheid aanwezig is om te overnachten in het naastgelegen vier sterren Amrâth Hotel Born-Sittard Thermen zodat u zelfs langdurig kunt ontspannen en genieten.

Faciliteiten

Ambiance

Publiek

Globaal beeld

Geef ook een oordeel   

U bevindt zich hier: HomeSauna zoekenBornThermen Born