Wellnessresort De Zwaluwhoeve

Zuiderzeestraatweg 108
3849 AJ Hierden

Tel 0341 45 19 93
Fax 0341 45 29 21

http://www.zwaluwhoeve.nl

Saunabeoordeling: 

Geef ook een oordeel

Wellnessresort de Zwaluwhoeve is gevestigd in de Hanzestad Harderwijk, aan de rand van de Veluwe en gelegen aan het Veluwemeer. Het wellnessresort heeft een totale oppervlakte van circa 100.000 m2. Het resort is omringd door landerijen, uitgestrekte akkers en groene weiden.

Door de karakteristieke panden met rieten daken ervaart u direct bij aankomst de landelijke sfeer. Het gehele complex vormt op een moderne manier een spiegel voor de landelijke omgeving, echter wel met strakke lijnen en moderne kleuren. Het oude landleven is te proeven, maar wel met het luxe gevoel van comfort. De Zwaluwhoeve biedt haar gasten in een authentieke omgeving: wellness anno NU. 

Zo bent u bij de Zwaluwhoeve aan het juiste adres voor gezelligheid, ontspanning en luxe. Om uw saunadag in stijl af te sluiten beschikken wij over een hotel waar u na een saunadag heerlijk kunt uitrusten. Genieten in de breedste zin des woords, waarbij een complete dag vol gezelligheid en ontspanning voorop staat. 

   

Terug naar het overzicht   

Plan uw route

Verzenden   

Openingstijden: iedere dag van 9.00 – 24.00 uur.

Onze faciliteiten sluiten om 23.30 uur.

Tijdens feestdagen is de Zwaluwhoeve geopend.

Bezoek de website voor speciale data en openingstijden.

 

Bekijk alle acties   

Reserveren noodzakelijk voor alle arrangementen en saunabezoeken gedurende de hele week. 

Badkleding dagen

Elke dinsdag is het badkledingdag voor dames en heren van 9.00 tot 24.00 uur. Onze faciliteiten sluiten om 23.30 uur.Tijdens badkledingdagen is het dragen van badkleding verplicht.De reguliere kleedruimtes zijn niet gescheiden. U kunt wel een luxe privé kleedruimte huren, klik hier voor meer informatie.Reserveren is noodzakelijk.M.u.v. van de badkledingdagen is het dragen van badkleding niet toegestaan.

Löyly

Dagelijks verzorgt de Zwaluwhoeve zes verschillende opgietingen. Een opgieting is zoals het woord al zegt, het opgieten van water. Onze opgieting vindt plaats in de hout gestookte sauna die u kunt vinden in onze sfeervolle tuin.

Faciliteiten

Ambiance

Publiek

Globaal beeld

Geef ook een oordeel   

U bevindt zich hier: HomeSauna zoekenHierdenDe Zwaluwhoeve