Devarana Sauna Beauty Resort

De Eendenkooi 9
5223 KG 's Hertogenbosch

Tel n.v.t.

http://www.saunadevarana.nl/

Saunabeoordeling: 

Geef ook een oordeel

Ultiem ontspannen in een resort dat er op gericht is dat het u aan niets ontbreekt. We omringen u met zorg en aandacht en hebben vooral grote zorg besteed aan de juiste balans tussen sauna faciliteiten, beauty behandelingen en de inwendige mens. Hierdoor bezorgen wij u een unieke beleving, waar u nog dagen over napraat.

Op een oppervlak van 5.000 vierkante meter heeft Devarana ruim 30 sauna en wellness ervaringen, vijf veelzijdige horeca-gelegenheden en een elegant Beauty-Medispa-Resort. Een doordacht, luxe ontspannings-resort waar rust, wellness en schoonheid centraal staan. Het moderne beauty-verwencentrum en het veelzijdige sauna-complex zijn waardig aan de naam Devarana; Sanskriet voor ‘garden in heaven’.

Veelzijdige faciliteiten en een tuin vol verrassingen

Het sauna-spa omvat tal van faciliteiten. Veelzijdig in aantal mogelijkheden maar ook in beleving. De nieuwste sauna-technieken gecombineerd met unieke inrichtingen waarbij elke ruimte in stijl en in detail aansluit bij het centrale doel: ontspannen. Een Sauna-plein en een enorme tuin vol verrassingen.

Ruim tien verschillende beauty salons

In het Beauty resort zijn meer dan tien verschillende salons, ingericht naar specialisme. Een Vichy Salon, Thalasso, manicure/pedicure, zonnestudio’s en een ruime keus aan behandelingen. Cosmetica producten van Natura Bissé -een top-merk uit Barcelona- worden gebruikt in dit resort waar schoonheid centraal staat. Een moderne lounge en beauty-restaurant Júlia complementeren het geheel.

   

Terug naar het overzicht   

Plan uw route

Verzenden   

Openingstijden Sauna Resort:
Maandag t/m donderdag 11:00 uur tot 23:00 uur
Vrijdag van 11:00 uur tot 24:00 uur
Zaterdag van 11:00 uur tot 24:00 uur
Zondag van 11:00 uur tot 23:00 uur

Openingstijden Beauty Resort:
Elke dag geopend vanaf 10.00 uur.

Om teleurstelling te voorkomen, raden wij u aan om uw saunabezoek te reserveren.

Devarana heeft ook cadeaubonnen welke u online, kunt bestellen.

Faciliteiten

Ambiance

Publiek

Globaal beeld

Geef ook een oordeel   

U bevindt zich hier: HomeSauna zoeken's HertogenboschSauna Devarana