Aphrodite's Thermen

Oude Dronterweg 3
8251 PL Dronten

Tel 0321-33 66 33

http://www.aphrodite.nl/

Saunabeoordeling: 

Geef ook een oordeel

Aphrodite`s Thermen is een middelgroot maar compleet ingericht Spa & Wellness centrum. Wij willen geen massa recreatie! U zit dus niet in overvolle sauna's of whirlpools tegen andere saunagasten aan. Bij ons kunt u nog genieten van rust en ontspanning.

Aphrodite's Thermen voldoet aan de eisen van kritische en veeleisende Welless gast. Hygiëne, sfeer en comfort hebben steeds de volle aandacht.

Centrale, rustige ligging

Door de centrale, rustige ligging in het bos aan de rand van Dronten (Flevoland) is het de ideale lokatie om tot rust te komen. Het bedrijf is vanuit alle windrichtingen goed bereikbaar.

Goed bereikbaar

Vanaf Amsterdam, Amersfoort, Apeldoorn, Friesland en het Gooi bereikt U ons in zo'n 45 auto minuten. Zwolle bevindt zich op slechts 35 auto minuten. Ook gemakkelijk met openbaar vervoer te bereiken, lijn 143 Lelystad - Kampen, halte Rietweg te Dronten en vanaf 9 december 2012 ook met de trein.

   

Terug naar het overzicht   

Plan uw route

Verzenden   

Maandag      11.00 tot 20.00 uur  (vanaf oktober tot 23.30 uur)  gemengd
Dinsdag*     10.00 tot 18.00 uur  DAMES 
Dinsdag       18.00 tot 23.30 uur  gemengd 
Woensdag   18.00 tot 23.30 uur  gemengd
Donderdag  11.00 tot 23.30 uur  gemengd
Vrijdag**       11.00 tot 24.00 uur  gemengd
Zaterdag       13.00 tot 24.00 uur  gemengd
Zondag         12.00 tot 19.00 uur  gezinssauna

* Opgiet middag/avond             ** Opgiet avond

Aphrodite's Thermen kent geen badkledingdagen. Het dragen van badkleding is tijdens het saunagebruik niet toegestaan in ons complex.

In ons Beauty-center wordt gewerkt volgens afspraak. Afspraken voor zonnestudio en schoonheidssalon zijn mogelijk van maandag t/m vrijdag vanaf 09.00 uur tot 22.00 

Reserveren is gewenst.

BeautyCenter

In ons Beauty-center werken wij met een gespecialiseerd team van schoonheidspecialisten dat, naar keuze, diverse korte of langere behandelingen kan verzorgen, varierend van wenkbrauwen epileren en wimpers en wenkbrauwen verven tot ontslakkende algenpakkingen en massages.

Cadeaubon

Een Cadeaubon van Aphrodite's Thermen is een origineel cadeau om te geven maar ook om te krijgen. Verras met de Aphrodite cadeaubon uw familie, vrienden, relaties of medewerkers die aan een heerlijke ontspanning toe zijn wat zij zelf kunnen kiezen of samen stellen door het door u gekozen bedrag.

Geen badkledingdagen

Aphrodite's Thermen kent geen badkledingdagen. Het dragen van badkleding is tijdens het saunagebruik niet toegestaan in ons complex.

Faciliteiten

Ambiance

Publiek

Globaal beeld

Geef ook een oordeel   

U bevindt zich hier: HomeSauna zoekenDrontenAphrodite's Thermen