Wellnessboot Fitland Thermen & Beauty

Hoogveldseweg 1
5451 AA Mill

Tel 0485 471 717

http://www.fitland.nl/wellnessboot

Saunabeoordeling: 

Geef ook een oordeel

De Wellnessboot is een ware blikvanger door haar bijzondere vormgeving en fantastische ligging op het water. Stap aan boord en ga mee op ontdekkingsreis. Waan u in de wereld van luxe, wellness en ontspanning en ontdek de veelzijdigheid en de vele faciliteiten die dit unieke jacht u te bieden heeft.

Vier verdiepingen met vele faciliteiten

Het schip is veertig meter lang en is vier verdiepingen hoog. U vindt er o.a. een kruidenbad, binnenzwembad, relaxruimtes, een infrarood sauna, sanarium met kleurentherapie en een 90 graden sauna. Ook ontbreekt een mint stoombad, panorama sauna met geur, diverse afkoelzones en een restaurant niet.

Kruidentempel, saunagrot en een uniek terras op het bovendek

Buiten biedt de Wellnessboot naast een zwembad ook een opgietsauna met open haard, een warm en koud dompelbad, whirlpool en een sauna grot (met o.a. een kruidentempel, rassul ruimte en een zoutstoombad). Relaxen kunt u er ook op het terras, op het unieke bovendek en de uitgebreide ligweide.

Uitgebreide beautyafdeling

Daarnaast vindt u in de ‘kelder’ van het schip een uitgebreide beautyafdeling waar u kunt genieten van een ontspannende massage of een professionele schoonheidsbehandeling naar keuze. Denk eraan, u hoeft niet ver op reis te gaan om heerlijk te kunnen genieten van luxe en comfort. Kom eens langs en ervaar ook de 'Wave to Wellness’!

   

Terug naar het overzicht   

Plan uw route

Verzenden   

Maandag     10:30 - 22:30 u
Dinsdag      10:30 - 22:30 u  badkleding-mag-dag
Woensdag  10:30 - 22:30 u
Donderdag  10:30 - 22:30 u
Vrijdag          10:30 - 23:30 u
Zaterdag      10:30 - 23:30 u
Zondag         10:30 - 22:30 u

Openingstijden Beauty afdeling

Maandag t/m zondag: 11:00 - 21:00 u

Kijk op de website van de Wellnessboot voor aangepaste openingstijden en feestdagen.

Bekijk alle acties   

De Wellnessboot is helaas niet toegankelijk voor mindervaliden. 

Opgietingen

Een opgieting is een heerlijk ontspannend ritueel waarbij een aantal etherische oliën opgelost in water over de hete saunakachel worden gegoten. Meerdere malen per dag verzorgen de saunameesters van de Wellnessboot een opgiet ceremonie.

Opgietdagen

Naast de dagelijkse reguliere opgietingen vinden er ook regelmatig speciale ‘opgietdagen’ plaats.Tijdens deze opgietdagen vindt er ieder uur (vanaf 13.00 uur tot 21.00 uur) een opgieting plaats met iedere keer een ander thema. Deze opgietingen worden verzorgd door ons goed getrainde team van saunameesters.

Floatation

Floatation op de Wellnessboot is een meditatie moment waarbij de focus ligt op je ademhaling. Zonder enige inspanning drijf/float je op het water. De floatsessies duren 15 minuten en vinden dagelijks plaats. De tijden staan aangegeven op de Wellnessboot. Deelname is kosteloos. 

Faciliteiten

Ambiance

Publiek

Globaal beeld

Geef ook een oordeel   

U bevindt zich hier: HomeSauna zoekenMillDe Wellnessboot