Sauna & Beauty De Thermen Nijmegen

Panovenlaan 3
6525 DZ Nijmegen

Tel 024-3600303

http://www.thermennijmegen.nl

Saunabeoordeling: 

Geef ook een oordeel

Sauna & Beauty de Thermen Nijmegen is een ruim opgezet middelgroot sauna- en thermencomplex, waar zelfs bij grote drukte de rust die u zoekt gewaarborgd blijft. Het ligt in een rustieke, bosrijke omgeving ( richting Heiliglandstichting) en beschikt over bijna alle denkbare faciliteiten op saunagebied.

Naast sauna's en baden zijn er ook een mooie beauty- en massage-afdeling, die u ook zonder saunagebruik kunt bezoeken, een hammam en rhassoulruimte, kunt u minimaal vier keer per dag genieten van een heerlijke opgieting (loylly) in onze event-sauna" en kunt u fantastisch eten in ons a la carte restaurant.

De Thermen Nijmegen is een traditionele sauna, dus zónder badkleding. 

   

Terug naar het overzicht   

Plan uw route

Verzenden   

Wij zijn van maandag t/m donderdag open van 11:00 tot 23:00, vrijdag & zaterdag van 11:00 tot 24:00 en zondag van 11:00 tot 22:00. 

Er zijn géén dames-dagen en kinderen zijn welkom vanaf 12 jaar.

De Thermen Nijmegen is een traditionele sauna, dus zónder badkleding. 

Zwemmen in Bronwater

Om de baden van water te voorzien, is een honderden meters diepe bron geslagen, waaruit het zuiverste water wordt gepompt. Bij de Thermen Nijmegen zwemt u dus in bronwater! 's Winters is het heerlijk om vanuit het binnenbad het dampende buitengedeelte in te zwemmen. Ook op zomerse dagen is het volop genieten op onze zonneterrassen en tuinen.

Opgieting verzorgen?

Vele gasten lijkt het leuk een opgieting te doen. Daarom zijn wij altijd op zoek naar vrijwillige saunameesters om onze opgietingen en rhassoulsessies te verzorgen. Wij verzorgen kostenloos de opleiding en benodigde papieren.

Cadeaubonnen

In de Thermen Nijmegen zijn prachtige cadeaubonnen te verkrijgen en de snelheid bekijkend, waarmee deze weer bij ons ingeleverd worden, blijkt dit een zeer gewaardeerd presentje te zijn! 

 

Faciliteiten

Ambiance

Publiek

Globaal beeld

Geef ook een oordeel   

U bevindt zich hier: HomeSauna zoekenNijmegenDe Thermen Nijmegen