Zeeuwse honing opgieting

  (VERLOPEN)
Zeeuwse honing opgieting

Geplaatst door Wellness Ons Buiten op 05 maart 2013

€ 79,-

Je hebt dus alle faciliteiten en luxe voor jezelf alleen, voor jou en je partner of voor jou en je vrienden(innen). Het arrangment wordt compleet gemaakt met een bijzondere echt Zeeuwse opgieting. De luchtvochtigheid in de sauna neemt toe, hierdoor ga je extra zweten. De opgieting zorgt voor een extra beleving in de Finse Sauna.

Zeeuwse honing opgieting:

  • Inclusief twee personen
  • Twee uur lang genieten
  • Gebruik van alle wellness faciliteiten
  • Bijzondere echt Zeeuwse honing opgieting
  • Stuk fruit na afloop van de opgieting
  • Onbeperkt gebruik van scrubzout en showergel

Wat is een Zeeuwse honingopgieting precies?

Vele jaren geleden kwamen de Finnen erachter dat de gevoelstemperatuur in de sauna aanzienlijk stijgt, wanneer men water of ijs op de hete stenen giet. In Finland noemt men dit opgietingsritueel löyly. Na de opgieting voelt de lucht in de sauna aanmerkelijk heter, maar ook een stuk aangenamer aan. Deze lucht is minder droog, wat het ademen prettiger maakt. Bovendien slaan de warme waterdeeltjes in de lucht neer op uw huid, zodat je meer zult zweten.

Vanaf nu kan je ook tijdens je bezoek aan de Sauna, Wellness en Relax van Ons Buiten het genot van het opgieten ervaren! Op aanvraag mogelijk. Allereerst smeer je je in met een Zeeuwse honing sauna crème: een hoogwaardig Zeeuws natuurproduct met een zacht peelende werking, die dankzij de hoge temperatuur in de sauna goed in de huidporiën kan trekken. Vervolgens zal de gastvrouw/-heer water en etherische oliën op de saunakachel gieten, wat de luchtvochtigheid in de ruimte zal doen toenemen. Je hebt daarbij de keuze uit verschillende heerlijke geuren, zoals eucamint, dennen, eucalyptus of lavendel.

Door middel van een speciale ‘wappersessie’ met een handdoek zorgt de gastvrouw/-heer er vervolgens voor dat de vochtige lucht met de lekkere geur zich door de hele sauna verspreidt, om vervolgens op je huid neer te dalen. Een ware sensatie voor lichaam en geest!

Meer over deze actie   

Terug naar het overzicht   

U bevindt zich hier: HomeActiesZeeuwse honing opgieting