Onthaast Arrangement

  (VERLOPEN)
Onthaast Arrangement

Geplaatst door AestaS Wellness op 16 juli 2013

Onthaast Arrangement € 130,-

Het programma van dit dagje onthaasten begint met een gastvrij welkom. (kopje koffie of thee en iets lekkers) gevolgd door een rondleiding door onze gastvrouw. Tussen de behandelingen door kunt u onbeperkt gebruik maken van alle sauna- en zwemfaciliteiten, waarbij douchegel, shampoo en scrubzout tot uw beschikking staan. 

Het arrangement bestaat uit de volgende behandelingen die wij vanaf 10.00 uur voor u hebben gereserveerd. 

Lichaamspeeling met rugpakking 

Met natuurlijk zeezout en een aromatische olie worden de dode huidschilfers verwijderd en daarna krijgt u een op uw huidtype aangepaste lichaams- pakking. Hierna kunt u in alle rust genieten in een heerlijke deken.

Hoofdhuidmassage 

Ter stimulatie van uw energie-banen. 

Wellness Lunch

Een vers bereide Wellness lunch met soep vooraf zorgt voor een gezellige onderbreking van uw Verwendag. Bij de warme broodjes welke rijkelijk voorzien zijn van beleg of eigengemaakte salade krijgt u een glaasje uitgeperst vruchtensap geserveerd. 

Gelaatsbehandeling 

Een ontspannende of reinigende gelaatsbehandeling (30 minuten).

Honingritueel in de sauna

De honing trekt door de warmte in uw huid en zorgt voor een goede doorbloeding. Hierdoor zal uw huid heerlijk zacht aanvoelen. 

Zonnebank

Tussen de behandelingen door of aan het eind van de dag kunt u een kleurtje opdoen op de Zonnebank. 

Rond 17.00 uur sluiten wij deze verwendag graag met u af met een afscheidsdrankje. Mocht u hierna nog gebruik willen maken van onze sauna faciliteit en of gezellig willen blijven dineren dan is dit uiteraard mogelijk. (Dit is alleen mogelijk op de woensdag, vrijdag en zaterdag) 

Meer over deze actie   

Terug naar het overzicht   

U bevindt zich hier: HomeActiesOnthaast Arrangement