Sauna Spa Zuiver

Koenenkade 8
1081 KH Amsterdam

Tel (020) 301 07 00

http://www.spazuiver.nl

Saunabeoordeling: 

Geef ook een oordeel

Een gezonde geest in een gezond lichaam, dat is waar Zuiver voor staat. Een Zuiver leven is tenslotte de basis van een goede gezondheid.

De oude Grieken en Romeinen gebruikten al de veelzijdigheid van de thermen om te ontspannen, te genezen en te herstellen. Onze baden bieden alle mogelijkheden van toen en nu om te ontspannen en op te laden. Wat water voor jou kan betekenen? Waarschijnlijk meer dan je kunt vermoeden!

Wil je ervaren hoe verfrissend en verkwikkend een saunabad is? Het spel van extreme hitte en buitengewone kou vergroot je weerbaarheid, maakt het lichaam dynamisch en ontspant de geest.

Spa Zuiver heeft de volgende sauna's:

  • Finse Sauna
  • Infraroodsauna
  • Kleurentherapiesauna
  • Stoombad
  • Haardsauna
  • Muzieksauna

   

Ga naar de reserveringspagina   

Terug naar het overzicht   

Plan uw route

Verzenden   

Dagelijks geopend van 10:00 tot 23:00 uur (entree uitsluitend tot 21:00 uur).
Op vrijdag en zaterdag extra lang geopend: van 10:00 tot 24:00 uur. 

Iedere dinsdag is badkledingdag.

De Spa keuken is dagelijks geopend van 10:00 tot 21:00 uur.

Bezoek de website voor afwijkende openingstijden op feestdagen.

Bekijk alle acties   

Beautysalon

Voor ons secuur samengestelde beautyprogramma hebben wij gekeken naar verzorgingsrituelen van over de hele wereld. Uit alles selecteerden wij het beste om je een verantwoorde en onvergetelijke ervaring te geven. Geniet van de innovatieve en effectieve behandelingen op basis van geavanceerde technieken en producten met natuurlijke ingrediënten. 

Sport en ontspanning

Zoek je een plek in Amsterdam waar sport en ontspanning samenkomen? Dan ben je bij Zuiver aan het juiste adres! Ga de uitdaging aan tijdens een potje squash of tennis, werk aan een gezond lichaam in onze fitnessruimte of ontspan in ons sportzwembad met bijbehorende whirlpool en sauna's (inbegrepen bij fitness abonnementen). 

Hotel Zuiver

Hotel Zuiver, gelegen aan de rand van het Amsterdamse Bos in Amsterdam, daar kom je pas écht tot rust! Zowel sport als ontspanning zijn bij je overnachting inbegrepen.

 

Faciliteiten

Ambiance

Publiek

Globaal beeld

Geef ook een oordeel   

U bevindt zich hier: HomeSauna zoekenAmsterdamSpa Zuiver