Sauna & Wellness Den Helder

Schootenweg 2
1785 LV Den Helder

Tel 0223-747704

http://saunaenwellness.nl/

Saunabeoordeling: 

Geef ook een oordeel

In het het saunacentrum van Den Helder met verschillende sauna ’s, whirlpool, tylarium en stoomcabine kunt u zich helemaal ontspannen laten verwennen.

In de relaxruimte kunt u bij de open haard volledig tot rust komen. Onder het genot van een lunch, drankje aan de bar of bescheiden diner heeft u bovendien een prachtig uitzicht over park Quelderduyn.

Wij zijn er trots op u te mogen verwelkomen in ons splinternieuwe complex en zullen doorlopend blijven werken de faciliteiten verder uit te bouwen naar een totaal concept voor vrijetijdsbesteding en ontspanning.

   

Terug naar het overzicht   

Plan uw route

Verzenden   

Maandag t/m woensdag, vrijdag t/m zondag: 14:00 – 22:00
Donderdag: gesloten

DINSDAG BADKLEDINGDAG

Dinsdag badkledingdag voor dames en heren

Minimum leeftijd: 16 jaar

Fish Spa

Een unieke spa beleving met honderden visjes die je huid op natuurlijke wijze peelen en tegelijkertijd masseren. De behandeling wordt zowel op cosmetische basis als voor mensen met een huidaandoening aangeboden

Sunshower: een verantwoorde manier van zonnen

De sunshower, een revolutionair product dat al het positieve van de zon brengt. Dit exclusieve bruiningssysteem laat u bruinen tijdens het douchen. Het badritueel wordt daarmee een combinatie van water en licht, uw huid kleurt terwijl u geniet van frisheid en warmte.

 

Faciliteiten

Ambiance

Publiek

Globaal beeld

Geef ook een oordeel   

U bevindt zich hier: HomeSauna zoekenDen HelderSauna & Wellness Den Helder