Thermen Beauty Sauna van Egmond

van Egmondstraat 4
2024XM Haarlem

Tel 023-5252425

http://www.saunavanegmond.nl/home

Saunabeoordeling: 

Geef ook een oordeel

Thermen Beauty Sauna van Egmond is al tientallen jaren een begrip in Haarlem en ver daarbuiten. Ons unieke complex biedt u alle denkbare faciliteiten om een dag volledig tot rust te komen. De verschillende met zorg ingerichte ruimtes geven u het gevoel dat u zich steeds in andere sferen bevindt. Verwen uw geest en lichaam in de diverse ruime saunacabines, in het zeer fraai vormgegeven stoombad of neem een duik in het riante Romeinse zwembad met opvallend gesitueerde whirlpool. Kom tot rust op het zonovergoten dakterras, breng een bezoek aan ons filmtheater waarin u onderuit gezakt kunt genieten van een film of droom weg in een van onze rustruimtes. Laat u verwennen in de beautysalon of geniet van een overheerlijke maaltijd in ons sfeervolle restaurant. Kortom, Thermen Beauty Sauna van Egmond heeft alle ingrediënten in huis om volledig te ontspannen. Geniet ervan: U bent van harte welkom!

Thermen Beauty Sauna van Egmond is al tientallen jaren een begrip in Haarlem en ver daarbuiten. Ons unieke complex biedt u alle denkbare faciliteiten om een dag volledig tot rust te komen.  De verschillende met zorg ingerichte ruimtes geven u het gevoel dat u zich steeds in andere sferen bevindt. Verwen uw geest en lichaam in de diverse ruime saunacabines, in het zeer fraai vormgegeven stoombad of neem een duik in het riante Romeinse zwembad met opvallend gesitueerde whirlpool. Kom tot rust op het zonovergoten dakterras, breng een bezoek aan ons filmtheater waarin u onderuit gezakt kunt genieten van een film of droom weg in een van onze rustruimtes.  Laat u verwennen in de beautysalon of geniet van een overheerlijke maaltijd in ons sfeervolle restaurant.

Kortom, Thermen Beauty Sauna van Egmond heeft alle ingrediënten in huis om volledig te ontspannen. Geniet ervan: U bent van harte welkom!

   

Ga naar de reserveringspagina   

Terug naar het overzicht   

Plan uw route

Verzenden   

Thermen Beauty Sauna van Egmond is dagelijks geopend vanaf 10.00 tot 24.00 (behalve op zondag: geopend tot 23.00 uur) uur voor dames en heren vanaf 14 jaar. Reserveren is altijd gewenst.

Het dragen van badkleding is in ons saunacomplex niet toegestaan.

Speciale openingstijden:

1e kerstdag: van 12.00 uur tot 22.00 uur
2e kerstdag: van 12.00 uur tot 22.00 uur

Oudjaarsdag: gesloten
Nieuwjaarsdag: gesloten

Thermen Beauty Sauna van Egmond beschikt naast een ruim aanbod aan thermenfaciliteiten tevens over een exclusieve en zeer luxueuze beautysalon, waar zowel dames als heren een keus kunnen maken uit een uitgebreid aanbod van schoonheid en vitaliteit verhogende behandelingen. De behandelingen worden uitgevoerd door gediplomeerde schoonheidsspecialisten, die werken met de allerbeste ingrediënten.

Tevens bevinden zich in het saunacomplex meerdere massageruimtes. U kunt een keuze maken uit verschillende massages. In overleg met de gediplomeerde masseurs wordt de behandeling afgestemd op uw persoonlijke wensen. De massage zorgt voor totale rust en ontspanning, geeft u nieuwe energie of is gericht op de behandeling van blessures.


Faciliteiten

Ambiance

Publiek

Globaal beeld

Geef ook een oordeel   

U bevindt zich hier: HomeSauna zoekenHaarlemSauna van Egmond