Sauna Beauty Wellness Soesterberg

Amersfoortseweg 105
3769 AJ Soesterberg

Tel 033 4622460
Fax 033 4631880

http://www.saunasoesterberg.nl

Saunabeoordeling: 

Geef ook een oordeel

Bij Sauna Soesterberg kunt u het hele jaar door gebruik maken van o.a. diverse sauna`s, zwembad, stoombaden & whirlpools. Dat is lekker, verfrissend én goed voor uw weerstand.

Steeds meer mensen erkennen het belang van een prettige en evenwichtige levensstijl. Dit betekent dat zij gehoor geven aan hun behoefte aan ontspanning en aandacht voor een gezond innerlijk en uiterlijk.

Sauna Soesterberg is meer dan alleen een sauna. U bent bij ons ook aan het juiste adres voor een heerlijke beauty behandeling of complete verwendag. Laat u verzorgen door onze ervaren schoonheids- specialistes.

Sauna Soesterberg heeft nu ook speciale Kuren voor u. Kuurbehandelingen bestaan uit een aantal sessies van behandelingen. Door de veelvuldige behandelingen wordt het optimale uit de behandeling gehaald.

   

Terug naar het overzicht   

Plan uw route

Verzenden   

Saunafaciliteiten
Zo t/m do: 10.30 – 23.00
Vrij en za: 10.30 – 24.00

Behandelingen
Ma t/m zo: 09.00 – 21.30
Op Damesdagen alleen geopend voor dames.

Dinsdag
Elke 1e en 3e – SPA-badkledingdag
(gemengd, badkleding verplicht)
Elke 2e en 4e – Damesdag
Elke 5e is Sauna Soesterberg gesloten.

Sauna Soesterberg biedt meer dan alleen Saunafaciliteiten.

U bent bij ons ook aan het juiste adres voor een behandeling of complete verwendag. Laat u verzorgen door onze ervaren specialistes. U kunt rekenen op persoonlijk advies in een sfeervolle, vertrouwde omgeving. Gezichtsbehandelingen, huidverbetering, verschillende soorten massages, hand- en voetverzorging en volledige lichaamsbehandelingen. 

Welkom vanaf 6 jaar
Kinderen vanaf 6 jaar zijn bij Sauna Soesterberg welkom onder begeleiding van een volwassene en als zij in bezit zijn van een zwemdiploma.

Faciliteiten

Ambiance

Publiek

Globaal beeld

Geef ook een oordeel   

U bevindt zich hier: HomeSauna zoekenSoesterbergSauna Soesterberg