Thermae Son Wellness & Healthresort

Planetenlaan 2b
5691 PM Son en Breugel

Tel 0499 - 47 63 83

http://www.thermaeson.nl/

Saunabeoordeling: 

Geef ook een oordeel

Een Wellness & Healthresort waar ontspanning, gezondheid en Brabantse gezelligheid centraal staat. Een alles onder 1 dak wellnessconcept. Gelegen in een bosrijke omgeving nabij natuurgebied de Sonse Bergen.

Gemoedelijke sfeer middenin de natuur

Thermae Son, geniet van een dagje sauna middenin de natuur en ervaar een gemoedelijke sfeer. Thermae beschikt over een eigen waterbron. 

Ontspanning en inspanning

Kom ontspannen in ruime saunacabines, bubbelen in de whirlpools, afkoelen in de koude vriescabine en lekker wegdromen in de rustruimte. In de prachtig riante tuin gelegen middenin een bosrijke omgeving kunt u de natuur opsnuiven. En wat dacht u van een les ClubYoga? Ontspanning en inspanning bij Thermae Son.

   

Terug naar het overzicht   

Plan uw route

Verzenden   

Maandag - zaterdag: 10.00 - 24.00 uur gemengde sauna
Zondag 10.00 - 24.00 uur gemengde sauna
Zondag 10.00 - 17.00 uur  familiedag*

Kijk op de website van Thermae Son voor speciale openingstijden tijdens feestdagen.

* Op zondag tot 17.00 uur is er een familiedag bij Thermae Son, waarbij kinderen voor een speciaal tarief de sauna mogen bezoeken.

Reserveren niet nodig

Het is niet mogelijk om te reserveren voor een saunabezoek. Ook niet wanneer er feestdagen of schoolvakanties van toepassing zijn. Een saunabezoek bij Thermae Son is ongekleed.

Veelzijdig

Thermae Son onderscheidt zich van andere wellnessbedrijven door het "alles onder één dak wellnessconcept". Naast een ruim aanbod thermenfaciliteiten beschikt het resort over schoonheidssalons, een kapsalon, een kinderopvang, een sportclub en een zwembad, alsmede zalen en een Brasserie.

Kinderopvang: Ukkie Pukkie club

Tijdens uw bezoek aan het sportcentrum, het zwembad of het saunacomplex van Thermae Son is uw kind van harte welkom in de Ukkie Pukkie club (kinderopvang). Onder professionele begeleiding vermaken de kinderen zich met spelletjes, knutselen, films kijken, tekenen en schilderen.

Beautybehandelingen

Thermae Son biedt een ruim assortiment behandelingen aan. Lekker ontspannen tijdens een massage, het gezicht verwennen met een gezichtsbehandeling en het lichaam reinigen met een pakking. En wat dacht u van een trendy coupe na een bezoek aan de kapsalon?

Op-en-top-Fit!

Thermae Sport is de sportclub van Son en Breugel waar u zich thuisvoelt. U krijgt persoonlijke begeleiding van  vakkundige instructeurs en heeft het grootste aanbod in groepslessen, fitness en zwemmen. Deze sportclub is voor jong en oud. Thermae Son biedt kwaliteit en gezelligheid.

Faciliteiten

Ambiance

Publiek

Globaal beeld

Geef ook een oordeel   

U bevindt zich hier: HomeSauna zoekenSon en BreugelThermae Son