SpaSereen Maarsseveen

Westbroekse Binnenweg 2a
3612 AH Tienhoven

Tel 0346 217 220

http://spasereen.nl

Saunabeoordeling: 

Geef ook een oordeel

Stap in de wereld van SpaSereen en u stapt in een wereld aan het water. Hier, aan de Maarsseveense plassen, heeft u alle rust en ruimte om wellness op uw manier te beleven.

Oog in oog met de natuur wordt uw bezoek een onvergetelijke ervaring. En oog in oog met SpaSereen ontdekt u hoe gastvrijheid is bedoeld. Welkom.

Een zee van mogelijkheden

Zo puur, zo aangenaam is het motto van SpaSereen. Wat deze woorden precies om het lijf hebben? Houd het op een zee van mogelijkheden. Want alles is erop ingericht om van uw verblijf een onvergetelijke gebeurtenis te maken. Grote kans dat uw verwachtingen worden overtroffen.

   

Ga naar de reserveringspagina   

Terug naar het overzicht   

Plan uw route

Verzenden   

SpaSereen is 363 dagen per jaar geopend. Dagelijks van 10.00 uur tot 23.30 uur.

Op 25 december en 1 januari zijn wij gesloten.

Kerstavond en oudejaarsavond zijn wij geopend van 10.00 uur tot 18.00 uur.

Bekijk alle acties   

Meesterwerkjes uit de keuken

Bij SpaSereen kunt u niet alleen in het stoombad genieten maar ook aan tafel. Of aan de bar. Als u van lekker eten houdt, wil de kok u graag verrassen. U kunt kiezen uit week- en dagmenu’s. Vanzelfsprekend koken wij met de seizoenen mee. U kunt het hele jaar genieten.

Het gevoel van schoonheid

Bent u toe aan iets extra’s en wilt u uzelf eens verwennen? Bij SpaSereen heeft u alle gelegenheid om de schoonheid in uzelf te ontdekken: puur en aangenaam.

De leukste cadeaubon

Er zijn zo van die cadeaus die altijd goed uitpakken. Zoals de cadeaubonnen van SpaSereen. Die doen het goed bij elke gelegenheid. Zulke bonnen zijn leuk om te geven en leuk om te ontvangen. U heeft al een bon vanaf 20 euro. Het is altijd makkelijk om zo’n cadeau achter de hand te hebben. De cadeaubonnen zijn verkrijgbaar aan de receptie maar u kunt ze eveneens bestellen via onze site. Na betaling via iDeal wordt de cadeaubon de volgende werkdag naar u of naar het gewenste adres toe gestuurd. 

Faciliteiten

Ambiance

Publiek

Globaal beeld

Geef ook een oordeel   

U bevindt zich hier: HomeSauna zoekenTienhovenSpaSereen