Sauna Beauty & Wellness de Heuvelrug

Dijkstraat West 189
3906 WR Veenendaal

Tel 0318520321

http://www.saunadeheuvelrug.nl

Saunabeoordeling: 

Geef ook een oordeel

Beauty & Wellness Sauna de Heuvelrug laat u ervaren wat optimaal genieten is. Ervaar het gevoel van natuurlijke ontspanning, rust en gezelligheid in een wereld van baden, sauna, thermen en natuurlijk innerlijke en uiterlijke verzorging. Met uw partner, familie, vrienden of alleen een paar uurtjes of misschien wel een volledige dag ontspannen uitgaan.

Wie zijn wij?

Beauty & Wellness Sauna de Heuvelrug is een bedrijf dat zich al vele jaren bezig houdt met het optimaal in de watten leggen van haar gasten. De nadruk ligt hier altijd op gezelligheid, ontspanning en welzijn. Aan de rand van Gelderland en Utrecht heeft Sauna de Heuvelrug zich gevestigd in een ruime boerderij met diverse aangelegen cabines en ruimtes. In alle ruimten en faciliteiten staat de sfeer van puur natuur centraal en is er een gemoedelijke gastvrije ambiance zichtbaar. Door de jaren heen is het sauna complex gefaseerd omgetoverd tot een ware oase aan Sauna, Beauty en Thermen faciliteiten.

   

Ga naar de reserveringspagina   

Terug naar het overzicht   

Plan uw route

Verzenden   

Dagelijks;
Wij zijn dagelijks geopend van 11.00 tot 24.00uur

Dinsdag - Damesdag;
Elke dinsdag* tot 16.00uur uitsluitend toegankelijk voor dames!*Op dinsdagen die vallen in schoolvakanties zijn wij de gehele dag geopend voor gemengd publiek!

Keuken, bar en restaurant;
Dagelijks staat onze chef met zijn collega's voor u klaar van 11.00 tot 23.00 uur (zondagen tot 22.00u).U kunt tot 23.30 uur (zondagen 22.30u) gebruik maken van de snackkaart, en van uw bestelde drankjes kunt u genieten tot 0.30 uur (zondag 24.00u).

Gesloten;
Wij zijn traditioneel gesloten op: 1e paasdag, 1e pinksterdag, 1e kerstdag, oudejaarsdag en nieuwjaarsdag.

 

Bekijk alle acties   

Onze Beauty Salon "La Colline" is dagelijks op afspraak geopend van 12.00 - 20.00uur.

De masseurs staan van 12.00 - 23.00uur op afspraak voor u klaar.

Faciliteiten

Ambiance

Publiek

Globaal beeld

Geef ook een oordeel   

Meest recente oordelen:

Gerwin (16 februari 2011)

Heeft de sauna bezocht op 1/9/2011 met vriend/vriendin

Ik kom al ruim 12 jaar in Veenendaal en dat bevalt me nog steeds goed. Voldoende afwisseling, prettige banken om even op bij te komen en een gezellige openhaard maken het af. Goed om te zien dat ze wel blijven ontwikkelen. De nieuwe zithoek en sauna's beneden zijn top.

Faciliteiten
 

Ambiance
 

Publiek
 

Globaal beeld
 

U bevindt zich hier: HomeSauna zoekenVeenendaalDe Heuvelrug