Thermen & Beauty Zeeland

Zwanenburgseweg 11
4384 LW Vlissingen

Tel 0118 472500
Fax 0118 472628

http://www.tenbzeeland.nl

Saunabeoordeling: 

Geef ook een oordeel

Prachtig gelegen temidden van de waterpartijen en het groen van het natuurrecreatiepark Westduin in Vlissingen bevindt zich Thermen & Beauty Zeeland.

Achter de gevel van Scandinavisch hout bevindt zich een modern welnessbedrijf waarin u zich kunt onderdompelen in de rust die kenmerkend is voor de oorsprong van de Scandinavische saunacultuur.

Met de ligging van het bedrijf, heeft zich het begrip natuur verweven door alle facetten van de bedrijfsvoering, van saunafaciliteiten tot keuken en het op natuurlijke basis gestoelde topcosmeticamerk Babor waarmee wordt gewerkt op de beauty-afdeling.

Thermen & Beauty Zeeland  is ' Het Finste plekje'  in het zuidwesten.

   

Terug naar het overzicht   

Plan uw route

Verzenden   

Maandag      gesloten
Dinsdag       17.00 - 23.00 uur
Woensdag   14.00 - 23.00 uur
Donderdag  Alleen dames 14.00 - 23.00 uur
Vrijdag          14.00 - 23.00 uur
Zaterdag      14.00 - 23.00 uur
Zondag        gesloten

Bekijk alle acties   

Finse vakantiehuisjes in Vlissingen

In natuurrecreatiepark Westduin (32 HA) onderaan de duinen, met strand en boulevard op loopafstand bevinden zich de Finse vakantiewoningen van Swaenenburgh Recreatie. Hoewel de opzet eenvoudig is, is uw huisje van allegemakken voorzien. Wilt u zich onderdompelen in luxe dan is het wellnesscomplex natuurlijk vlakbij.

Beauty Zeeland

De beauty afdeling van Thermen & Beauty Zeeland wordt gerund en bevolkt door gediplomeerde professionals die allemaal een paar dingen gemeen hebben; ze zijn zeer gedreven in hun vak en ze hebben een gezonde non-nonsense houding. 

Restaurant XL&t

XL&t (spreek uit excellent ) is de naam van het restaurant van het thermen complex. Ook hier is de rode draad van natuur en ontspanning terug te vinden. De seizoenen vormen de leidraad voor de keuken. Hier wordt gekookt, van eenvoudig tot luxe, soms wat eigengereid maar altijd met  zorg en aandacht.

Faciliteiten

Ambiance

Publiek

Globaal beeld

Geef ook een oordeel   

U bevindt zich hier: HomeSauna zoekenVlissingenThermen & Beauty Zeeland