Tweede persoon GRATIS entree

  (VERLOPEN)
Tweede persoon GRATIS entree

Geplaatst door Thermen Prinsejagt op 25 maart 2014

Reserveren verplicht

Vanaf oktober 2013 is Optimel gestopt met de 2e persoon gratis sauna acties. Wij van Thermen Prinsejagt in Eindhoven vinden dat niet leuk en starten daarom onze eigen kersverse tweede persoon gratis sauna actie.

Doe mee en verdubbel uw saunaplezier voor twee!

U kunt uw  'met 2 voor de prijs van 1 sauna entree' enkel en alléén bestellen / reserveren voor die dagen waarop deze mogelijkheid is opgenomen in onze reserveringskalender en alleen via het daartoe bestemde reserveringsformulier 'met 2 voor de prijs van 1 sauna entree'.

Beschikbare aantallen wisselen mogelijk per dag, dus weer er snel bij want op = op. Op élke andere manier (bijv. via e-mail, per telefoon, via een ander reserveringsformulier of bij ons aan de receptie) uw 'met 2 voor de prijs van 1 sauna entree' reserveren of bestellen is nadrukkelijk NIET mogelijk

Uw bestelling / reservering wordt alleen via onze reserveringskalender en het 'met 2 voor de prijs van 1 sauna entree' reserveringsformulier in behandeling genomen. Uw reserveringsbevestiging is uw entreebewijs (direct bij binnenkomst inleveren) en uitsluitend geldig op de door u gereserveerde dag.

Geen zegeltjes, actiecodes of vouchers

Voor onze 'met 2 voor de prijs van 1 sauna entree' hoeft u dus geen zegeltjes te plakken, actiecodes te sparen of vouchers te downloaden. Enkel (verplicht) reservering volstaat.

Niet geldig in combinatie met andere acties.

Meer over deze actie   

Terug naar het overzicht   

U bevindt zich hier: HomeActiesTweede persoon GRATIS entree