Sauna & Beautyresort Prinsejagt

Fakkellaan 6
5624 EA Eindhoven

Tel 040 241 57 60

http://www.thermenprinsejagt.nl

Saunabeoordeling: 

Geef ook een oordeel

Thermen Prinsejagt biedt dé ingredienten voor het ultieme relaxen! Met o.a. 8 professionele salons, uitstekende salonbehandelingen, 6 saunacabines, 2 whirlpools, een binnen- en een buitenzwembad, koude afspoelhoek in binnen- en buitenlucht en perfecte restaurantfaciliteiten beleeft u aan de Fakkellaan 6 in Eindhoven het opperste saunagenot.

Bij Thermen Prinsejagt kunt u kiezen uit maar liefst 6 verschillende saunacabines. De kwaliteit van al onze cabines wordt door menig ervaren saunaganger/ saunagangster, door echte liefhebbers en echte kenners als werkelijk uniek ervaren.

Een bezoek aan Thermen Prinsejagt doet u gegarandeerd goed. Luxe, service en comfort, maar ook vakmanschap liggen immers aan de basis van onze thermen, die zeker gerekend mogen worden tot de modernste saunacomplexen van het land.

   

Ga naar de reserveringspagina   

Terug naar het overzicht   

Plan uw route

Verzenden   

  • 364 dagen per jaar geopend van 10.30 uur tot 0.30 uur
  • Keuken geopend tot 23.00 uur (IJsjes tot 23.30 uur)
  • Saunacabines geopend tot 24.00 uur
  • Bar geopend tot 0.15 uur

Kijk op de website voor speciale aangepaste openingstijden op feestdagen.

Thermen Prinsejagt heeft geen speciale damesdag / badkledingdag!

Bekijk alle acties   

Thermen Prinsejagt heeft geen speciale damesdag / badkledingdag!

Gezinsdagen

Op zondag en in kinderschoolvakanties zijn kinderen welkom van 10.30 uur tot (uiterlijk) 19.00 uur onder begeleiding van een volwassene, mits de kinderen een zwemdiploma hebben (geen zwembad toezicht) en mits 'zindelijk'.

Echt hete saunacabines

Wij durven gerust te stellen dat wij, als een van de weinige sauna's in Nederland nog over echt hete saunacabines beschikken. Zelfs de grootste van ca. 6m x 6m, onze panoramacabine, is minimaal 80° en haalt helemaal bovenin, bij regelmaat zelfs (ook) 90°.

Arrangementen en beautybehandelingen

Heeft u interesse in een beauty- / verwendag dan kunt u naar eigen keuze en in overleg met onze reserveringsmedewerkster uw arrangement samenstellen. Kiest u voor 3 of meer behandelingen van 55 minuten dan wordt u de sauna entree niet berekend.

Faciliteiten

Ambiance

Publiek

Globaal beeld

Geef ook een oordeel   

U bevindt zich hier: HomeSauna zoekenEindhovenThermen Prinsejagt